sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Captain Boomerang Here

Oujeah. Tracon 8 oli ja meni jo melkein kuukausi sitten. Olihan se taas ihan hauskaa, vaikka velikulta ja rannalla ruikuttamaan, kun ei noita rannekkeita riittänyt enään ovella. Noh, tällaista tapahtuu. Itse vietin kutakuinkin mainion viikonlopun Tampere-talossa, jutellen, luentoja kuunnellen ja harhaillen. Ja tietenkin myös pukeutuen. Tällä kertaa oli aika liikkua pois Batmanin rikollisten galleriasta ja siirtyä aivan uuteen porukkaan- Flashin Rogues-jengiin. 'Ello, mate.

Puvun vaiheita

Pukuhan on kaikin puoli aika pirun simppeli. Sininen paita, mustat housut, suikka, valkoinen huivi ja mustat hanskat. Sininen paita perustui pitkähihaiseen t-paitaan, johon ennen yhteenompelua painettiin kangavärillä valkoisia bumerangin kuvia. (Note to self-tee seuraava Arvuuttaja-puku samalla tavalla.) Valkoinen huivi oli vain kaksi huivia ommeltuna yhteen. Simple as that. Mustat hanskat syntyivät kaikesta alkukankeudesta huolimatta helposti-pari mustia sormekkaita kävivät tähän hyvin. Suikan kanssa syntyikin ongelma. Aluksi en ollut löytää sellaista mistään, mutta lopulta Orivedeltä löytyi kodinkone-kauppa jossa oli halpa suikka. Postimaksu tosin oli naurettava, ja hattu saapui perjantaina ennen 'conia. Sighh.

Ostin myös bumerangin netistä, mutta väänsin pahvista vielä pari sarjakuva-henkistä bumerangia."Their powers combined, I became CAPTAIN PLA- eikun siis KAPTEENI BUMERANGI"

kuva @Ninni Vidgren

Semmonen tuli. Ihan kyllä onnistui, vaikka hahmo oli niin pirun obscure että ei sitä paljon kukaan tunnistanut, paitsi Tuovisen veljekset Arkkikivi-kustantamolta ja pari individuaali. Meillä piti olla myös DC-ryhmäcosplay, johon toivoin enemmänkin osallistujia kuin kahta. Paikanpäällä yritin vielä hakea Jokereita ja Harley Quinneja mukaan, mutta ilman tulosta. Loppujen lopuksi me taistelimme Keystonen tulevaisuudesta kahdestaan:

@Helene Lindfors

Kaiken kaikkiaan, hauska cosplay. Seuraavaksi vuorossa varmaankin Yukicon, jonne olen menossa ohjelmaa pitämään. Ajattelin että aiheen voisi hyvin yhdistää pukuun. Se onkin sitten viimeinen DC-cosplay vähään aikaan, sen lupaan. Waugh waugh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti